Hej vi er Christina og Tina og vi vil gerne hjælpe med at få mere grønt og nemmere grønt ind i hverdagens måltider samtidig med, at det skal smage af noget og kunne udgøre et fuldværdigt og helt måltid.

Vi er begge mødre og har interesseret os for sundhed – særligt den mad vi bygger vores krop på – men vi har hver vores tilgang så vi tilsammen gerne vil tilbyde SimpleGreens. Læs om vores why her

Christina har på egen krop mærket, hvor stor en forskel kost kan gøre. Hun prøver derfor, at få så meget grønt som muligt ind i sin hverdag. Hun er super kreativ når nye kombinationer af grønt skal på bordet og finder også overskud til at tage sine drenge med i køkkenet når der skal laves salater.

Tina har studeret viden om hvad kosten omdannes til for at kunne blive til næring i vores kroppe samt hvilke årsager der ligger bag vores spisemønstre.

Vi håber at kunne inspirere andre til ikke kun at få flere grøntsager ind i kosten men at det er grønt som smager af noget, som er nemt at  ind i hverdagen på en simpel og kreativ måde. Deraf navnet SimpleGreens.

På webshoppen findes produkter som er gode at være grønt kreative med og mangler du inspiration, er du velkommen på vores Workshop&Viden aftner, hvor vi gerne deler ud af vores passion.

SimpleGreens laver også arrangementer i samarbejde med bl.a:

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer så skriv til os på hej@simplegreens.dk

De grønneste hilsner fra

Christina og Tina
SimpleGreens 🙂

Følg os gerne på Instagram og Facebook men skriv dig op på mailinglisten, vil du vil sikre dig løbende nyheder fra os. Vi inspirerer uden at spamme.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More