Dadel kugler er efterhånden set i mange varianter, denne opskrift er med dadler, nødder, kokosolie og mørk smeltet chokolade. En kombination som gør kuglerne lækre og bløde.
Hvis du ønsker ensartet størrelse på kuglerne, kan du veje dem inden de trilles i kokos.
Ingredienser:
1 pk. Bløde dadler
100 g mandelmel
Ca. 40 g kokosolie
Ca. 40 g. mørk chokolade evt. med espresso
6 spsk. Raw Kakaopulver
1 tsk. Kanel
Trilles i Kokos, kakao, hampefrø, kakaonibs eller hakkede nødder efter smag
Start med at at mal mandler til mel, og smelt kokosolie og chokolade.
Kom dadler, kakaopulver, kanel, mandelmel i foodprocessor, når det er kørt til en masse tilføj smeltet olie og chokolade.
Form ca. 20-30 kugler rullet i forskellig toppings.
Opbevar den i en bøtte på køl, og brug dem til kaffen, madpakken eller som snack.
Tip: Der er flere ting du kan tilføje for at optimere næring:
1 dåse sorte bønner
Grøn superfood som Spirulina, Moringa osv.
Proteinpulver
Maca eller Lucama
Comments