Selvom man næsten føler sig lidt sundere bare af at se på denne suppe med sin skønne grønne farve, så er den faktisk rigtig dejlig spise også. Nem er den også så alle kan være med på at lave med - faktisk tager det heller ikke din tid for mens supper koger, kan man dække et dejligt hyggeligt bord.
Indbydende ser den ud, den færdige suppe toppet med chili olie, Nordisk og Eksotisk topping samt en top frisk basilikum - fantastisk 💚👍🏻
Ingredienser; 1 lille hakket løg 2 fed hvidløg, hakkede
lidt olie
350g edamame bønner
1 vegetarisk/vegansk bouillion terning 1 håndfuld frisk basilikum - kan også være tørret ca 1-2 tsk alt efter smag
Til topping; God olivenolie - gerne med smag Friske basilikumblade Sunde topping med ekstra næring
Fremgangsmåde; De hakkede løg og hvidløg svitses let i lidt olie i bunden af en gryde. Når de er blevet blanke og gyldne tilsættes edamame bønnerne sammen med bouillion og vand så det dækker det hele. Kog under delvis låg i 10 min og tilsæt så det hakkede basilikum. Brug en stavblender til at blende det hele sammen til en flot cremet masse. Suppen anrettes i skåle og toppes med dråber af god ekstra jomfruolivenolie et med smag - en lækker topping igen efter smag. her er det jo muligt at tilpasse så hver i familien kan vælge sin favorit topping. Friske basilikum blade giver et flot syn så giv hver skål et par blade. Serveres med godt brød - velbekomme.
Der gik lidt sport i at toppe sin mad så dette er endu et bud på en færdig pyntet suppe med et festligt præg. På første billede har basilikum-edamame suppen fået en kant af SOMMERGUL topping og et frisk basilikum topskud👍🏻 På det næste har den fået et godt tilskud af jomfru olivenolie med appelsin smag - og så et super sundt tilskud af tørret TANG Topping samt et festlig drys af FLOWER topping til sidst....så van det tid til at spise inden suppen blev kold😅💚
コメント