Til denne opskrift kan du bruge ærter eller edamame bønner, vælg friske bønner fra haven eller de frosne alt efter smag og sæson.
Bønner og ærter har et højt indhold af proteiner.
Du kan koge en stor portion bønner og fryse ned i mindre portioner til dine dip
Ingredienser:
1 pose frosne ærter
1 dåse hvide bønner
2 fed hvidløg
Saften fra 1 lime
Salt og Peber
Lidt vand
Fremgangsmåde:
Optø ærterne, evt med kogt vand.
Hæld vandet fra bønnerne og skyl bønnerne
Kom ærter,limesaft, og hvidløg op i foodprocessoren og kør det. Tilsæt bønnerne og evt. en lille sjat vand til konsistensen er god.
Slut af med at smag den til med salt og peber og et par spsk. God olivenolie
Pynt med friske ærteskud eller sort sesam
Tip: Leg med smag og tilsæt forskellige krydderurter
Comments