Ramsløgpesto - ca 1 dl 3 gode håndfulde friske og skyllede ramsløgblade 20g cashewnødder 20g pinjekerner 30g god parmasanost
Saften af en citron 3-4 spiseskefulde god olivenolie
Lidt salt og peber Alt puttes i en blender på nær halvdelen af citronsaften, den skal bruges til tilpasning af smag og væske. Blend til det har en god cremet konsistens og tilsmag med citronsaft og olivenolie samt salt og peber. Det er vigtigt, at du opnår en smag som du kan lide, så smag til. Farven bliver fantastisk og citronsaften er med til at sikre, at den holder de næste dage. Se gerne billedet. Pesto'en opbevares i tætsluttende beholder i køleskab eller fryses i små portioner for længere holdbarhed. Du kan se billedet herunder
Ekstra tips og ideer
Hvis du gerne vil have forskellige smage på ramsløgpesto (eller hvilken som helst anden pesto) så kan vi varmt anbefale, at du bytte en del af olivenolien ud med olivenolier med smag - eksempelvis har vi prøvet ovenstående opskrift med Chiliolie, appelsinolie og citronolie fra vores webshops.
Comments