top of page
SimpleGreensTeam

Sprøde mini knækbrød eller sunde chips


 


Knasende sprødhed og mini 'eksplosioner' i munden, kan være ret så tilfredsstillende som en del af spiseoplevelsen. For nogle i en grad så man næsten ikke kan stoppe igen og her er det jo så, at det sundere valg er vigtigt for flere og flere af os. Med VeggieMix og en dåse bønner, bliver det pludseligt meget nemt og ligetil, at opnå en snack eller mini knækbrød der passer til stort set alle slags måltider. Knækbrødet er kilde til protein, fibre, masser af krydderier og smag. Mens en sund chip har betydelig mindre olie og salt end kendte klassiske alternativer. Så selvom de får lidt ekstra olie og salt i forhold til knækbrøds stykkerne så er det tilfredsstillende snack med fokus på sundhed.


Her får du opskriften på begge dele 🙌🏻

 

Ingredienser til knækbrød eller sund snack 1 pose VeggieMix - smagsvariant efter smag og behag. Start evt. med at prøve GREENY 1 ds bønner - det kan være kikærter, kidneybønner eller anden bønne Vælger du tørrede bønner skal du huske at opbløde og evt koge dem først.

Fremgangsmåde

Dræn dåsen med bønner og hæld i din køkkenmaskine. Kør nogle omgange og tilsæt så VeggieMix inden du kører til en god konsistens. Dernæst bredes ud på olieret bagepapir. Læg et andet ark olieret bagepapir over og rul ud mellem disse til dejen er ca. 1/3 cm tykke. Vend og løft papiret indimellem så det ikke sætter sig fast på din dej. Brug en køkkenkniv til at inddele knækbrød eller chips i tern - størrelsen er ikke vigtig men jeg har anvendt ca. 2-3 cm x 2-3 cm. Så er de perfekte til at stikke i dip :) Bages i varmluftsovn ved 180C i ca. 45 min hvorefter de tages ud og hver kvadrant vendes og bages sidste 10-15 min til de er lækre sprøde. Hold gerne øje med dem da så de ikke bliver for brankede.


 

Sunde chips

Fremgangsmåde


Præcist som ovenfor men pensel med olivenolie og drys med salt inden du skærer i kvadrater og bager.




12 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Ramssløgpesto

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page